دسته بندی نشده

قیمت گوشت تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش می‌یابد؟

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،سید محمد آقامیری افزود: این کاهش قیمت به واسطه واردات دام زنده و گوشت گوسفندی گرم از کشورهای مجاز به تولید است. واردات لاشه گوشت گرم و دام زنده طبق پروتکل‌های بهداشتی هیچ مانعی ندارد. معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: با واردات انجام شده پیش بینی می‌شود روند کاهشی …

به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،سید محمد آقامیری افزود: این کاهش قیمت به واسطه واردات دام زنده و گوشت گوسفندی گرم از کشورهای مجاز به تولید است. واردات لاشه گوشت گرم و دام زنده طبق پروتکل‌های بهداشتی هیچ مانعی ندارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: با واردات انجام شده پیش بینی می‌شود روند کاهشی قیمت ادامه داشته باشد و کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداشته باشیم. تلاش می‌شود با انجام واکسیناسیون و پیشگیری از شیوع بیماری‌ها به دام بعنوان منبع تولید گوشت آسیبی وارد نشود و سرمایه دامی حفظ شود.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: در زمان حاضر متوسط تولید گوشت قرمز بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن است که ۲۵ درصد معادل ۲۰۰ هزار تن از این میزان تولید مربوط به عشایر است.

وی تاکید کرد: عشایر کمترین خواسته و بیشترین حضور را بدون هیچ چشم داشت مادی دارند و امروز نیز تمام دارایی خود که دام آن‌ها است را وارد عرصه جنگ اقتصادی کرده اند.

:

۳۵۲۱۷

منبع خبر : خبر آنلاین

امتیاز به خبر
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!