قیمت نفت تا ۳ سال دیگر به ۱۵۰ دلار میرسد
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،بر اساس گزارش جدید جی پی مورگان، چندین کاتالیزور ازجمله شوکهای ظرفیت، ایجاد یک ابرچرخه انرژی و البته تلاشهای روزافزون برای دور کردن جهان از سوختهای فسیلی، باعث شدهاند تا زنگ خطر ۱۵۰ دلاری شدن قیمت نفت به صدا درآید. به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،اخیراً، قیمت نفت خام به …
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،بر اساس گزارش جدید جی پی مورگان، چندین کاتالیزور ازجمله شوکهای ظرفیت، ایجاد یک ابرچرخه انرژی و البته تلاشهای روزافزون برای دور کردن جهان از سوختهای فسیلی، باعث شدهاند تا زنگ خطر ۱۵۰ دلاری شدن قیمت نفت به صدا درآید.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،اخیراً، قیمت نفت خام به دلیل کاهش تولید اوپک پلاس، عمدتاً از سوی عربستان و روسیه افزایشیافته است. عربستان تقریباً ۱ میلیون بشکه در روز از بازار خارج کرده است و مجموع کاهش تولید اعضای اوپک را به ۳٫۶۶ میلیون بشکه در روز رسانده است؛ درحالیکه صادرات سوخت از روسیه هم بهتازگی ممنوع شده است.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،بهاینترتیب افزایش تقاضای نفت خام با محدودیتهای شدید عرضه همراه شد، قیمت نفت خام را افزایش داد و به افزایش قیمت مصرفکننده کمک کرد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،قیمت برنت بعدازظهر جمعه به حدود ۹۳٫۵۵ دلار در هر بشکه رسید؛ اما جی پی مورگان انتظار دارد قیمت برنت در سال آینده به حدود ۹۰ تا ۱۱۰ دلار رسیده و حتی در سال ۲۰۲۵ افزایش بیشتری یابد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،کریستین مالک، رئیس مرکز پژوهشی انرژی جی پی مورگان ، در توضیح پژوهش جدید هشدار داد: ابرچرخه انرژی که قرار است بهواسطه کاهش تولید اوپک، افزایش تقاضا و عدم سرمایهگذاری در تولید جدید نفت ایجاد شود بهشدت بیثبات خواهد بود و میتواند بحرانی شدیدتر از بحران گاز سال ۲۰۲۲ اروپا که در پی آغاز جنگ اوکراین و روسیه ایجاد شد، به وجود آورد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،جی پی مورگان، فوریه امسال، رسیدن قیمت نفت به ۱۰۰ دلار در هر بشکه در سال جاری را بعید اعلام کرده بود؛ مگر اینکه رویداد ژئوپلیتیکی بزرگی رخ دهد که بازارها را متلاطم سازد.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،این موسسه همچنین اعلام کرده بود که اوپک پلاس میتواند تا ۴۰۰ هزار بشکه در روز به عرضه جهانی اضافه کند و صادرات نفت روسیه تا اواسط سال جاری بهطور بالقوه بهبود خواهد یافت.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،در آن زمان جیپی مورگان، رشد تقاضای چین را ۷۷۰ هزار بشکه در روز برآورد میکرد که کمتر از تخمینهای آژانس بینالمللی انرژی و اوپک بود.
به گزارش پایگاه خبری سرمایه ایرانی،این موسسه اکنون پیشبینی کرده است که عدم تعادل عرضه و تقاضای جهانی در سال ۲۰۲۵ حدود ۱٫۱ میلیون بشکه در روز خواهد بود؛ اما این بیثباتی در سال ۲۰۳۰ در اثر تقاضای قوی در برابر عرضه محدود منجر به ایجاد کسری ۷٫۱ میلیون بشکه در روز خواهد شد.
منبع خبر : اتاق ایران آنلاین